Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Skru op for hyggen og legen i havepoolen med disse ting

Der findes en lang række ting, der kan bruges som vandlegetøj til haven. En stor del af disse vil gøre det endnu sjovere for dit barn at lege løs i jeres pool i haven.

I og med, at du kan finde et hav af ting, der kan bruges i denne forbindelse, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du skal vælge. Hvis du føler, at du har brug for lidt inspiration, skal du blot læse med herunder.

Flydende dyr

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en simpel, men rigtig god løsning er at købe flydende dyr. Det er nemlig et stort hit hos børn, at de kan lege rundt med dyr, der flyder rundt på overfladen.

Hvis det er noget, du vil kaste dig ud i, er det oplagt at købe et sæt, der har et indhold af forskellige dyr. Hvis du ved, at det barn, der skal bruge dem, har en stor kærlighed for ét særligt dyr, så skal du selvfølgelig gå efter dette dyr – i flydende form. Du kan finde et stort udvalg af disse dyr hos Mammashop.

Badespande

På trods af, at det er et stykke legetøj, der reelt set ikke har den store funktion, er badespande et stort hit hos børn. Derfor er det bestemt også noget, der er værd at have med i overvejelserne, hvis man skal købe legetøj til poolen.

I denne forbindelse er det vigtigt at pointere, at det ikke er alle spande, der passer til børn i alle aldre. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at vælge med udgangspunkt i dit barns alder.

Vandpistol

En vandpistol bør være fast inventar i en havepool. Det er et hit hos alle børn, at de kan skyde med vand. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du som forælder også har lyst til at være en del af vandlegen.

Vil du købe en vandpistol til dit barn, er det oplagt at vælge én, som dit barn selv kan fylde med vand. På denne måde kan du nemlig være sikker på, at barnet får maksimal glæde af den.

Fjernstyret båd

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om et stykke legetøj, der især passer til de ældre børn. Skal du finde vandlegetøj til de helt små, er det næppe en sådan løsning, der er den bedste.

Du kan dog være helt sikker på, at de børn, der synes, at det er blevet kedeligt at lege med flydende dyr eller badespande, vil kunne more sig rigtig meget med at lege rundt med en fjernstyret båd.